Urk! in kerstsferen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! in kerstsferen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! in kerstsferen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de slotaflevering van de populaire realityserie URK! is het dan eindelijk tijd voor het grote lichtjesfeest: Kerst komt er aan! En daar weten ze op Urk inmiddels alles van. Dinsdag zie je het op SBS6. KerstboomUrk maakt zich in deze aflevering op voor winterse sferen. Teun wordt verrast met een uit de kluiten gewassen kerstboom. Hond Trudy krijgt van Gerda een heuse kersttrui. En Tony is bij gebrek aan kerstsfeer de keuken ingedoken. Over URK!In URK! staan markante Urkers centraal. Deze personen, allen met diverse achtergronden, worden tijdens hun dagelijkse beslommeringen gevolgd. Niet alleen komen daarbij opvallende zaken uit hun leven voorbij, maar ook allerlei gewoontes in het viseersdorp in Flevoland. Bekijk ook Urk gevaar op de weg: 'Die Fransen wringen zich er altijd doorheen' (video) Bekijk deze video » Urk!: Gerda en Klaas gaan samen behangen: "Dit is eigenlijk je vaderplicht" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 20 december 2022 om 21:28

In de slotaflevering van de populaire realityserie URK! is het dan eindelijk tijd voor het grote lichtjesfeest: Kerst komt er aan! En daar weten ze op Urk inmiddels alles van. Dinsdag zie je het op SBS6.

Kerstboom
Urk maakt zich in deze aflevering op voor winterse sferen. Teun wordt verrast met een uit de kluiten gewassen kerstboom. Hond Trudy krijgt van Gerda een heuse kersttrui. En Tony is bij gebrek aan kerstsfeer de keuken ingedoken.

Over URK!
In URK! staan markante Urkers centraal. Deze personen, allen met diverse achtergronden, worden tijdens hun dagelijkse beslommeringen gevolgd. Niet alleen komen daarbij opvallende zaken uit hun leven voorbij, maar ook allerlei gewoontes in het viseersdorp in Flevoland.

Bekijk hier alle video's en artikelen van URK!

Actuele video's

Meer actuele video's