Lang Leve De Liefde: 'Ik ben op zoek naar een monogame relatie'

Lang Leve De Liefde: 'Ik ben op zoek naar een monogame relatie'

Woensdag 21 december 2022 om 14:26

Gerrie en Frank lachen heel wat af samen. Beiden mannen hadden niet verwacht dat het zo ontspannen zou gaan. Ze zoeken beiden naar iemand die monogaam kan zijn. "Misschien heb jij dat ook gemerkt, maar monogamie is in het homowereldje wat lastig," aldus Frank.

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde:</em> 'Ik ben op zoek naar een monogame relatie' Gerrie en Frank lachen heel wat af samen. Beiden mannen hadden niet verwacht dat het zo ontspannen zou gaan. Ze zoeken beiden naar iemand die monogaam kan zijn. "Misschien heb jij dat ook gemerkt, maar monogamie is in het homowereldje wat lastig," aldus Frank. Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: 'Val je wel op vrouwen?' Bekijk deze video » Esmee in Lang Leve de Liefde: 'HOEZO rook jij als je op de wc zit!?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Heb je borderline ofzo?' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's