Radiomoment van het jaar 2022 op Eerste Kerstdag bekendgemaakt: bekijk genomineerden

Radiomoment van het jaar 2022 op Eerste Kerstdag bekendgemaakt: bekijk genomineerden

Vrijdag 23 december 2022 om 18:03

Op Eerste Kerstdag wordt op NPO Radio 1 bekendgemaakt wat wordt gekroond tot hét Radiomoment van het jaar 2022. Er zijn diverse indrukwekkende, interessante, aangrijpende en grappige momenten genomineerd voor deze prijs. Denk onder meer aan poolonderzoeker Maarten Loonen die emotioneel wordt, de hereniging van Mattie en Wietze, en Tim den Besten die huilend zijn excuses aanbiedt.

Bekijk de genomineerden voor het Radiomoment van het jaar in de video hieronder. Op Eerste Kerstdag wordt op NPO Radio 1 tussen 16.00 en 18.00 uur bekendgemaakt wie de winnaar is.

<em>Radiomoment van het jaar 2022</em> op Eerste Kerstdag bekendgemaakt: bekijk genomineerden Op Eerste Kerstdag wordt op NPO Radio 1 bekendgemaakt wat wordt gekroond tot hét Radiomoment van het jaar 2022. Er zijn diverse indrukwekkende, interessante, aangrijpende en grappige momenten genomineerd voor deze prijs. Denk onder meer aan poolonderzoeker Maarten Loonen die emotioneel wordt, de hereniging van Mattie en Wietze, en Tim den Besten die huilend zijn excuses aanbiedt. Bekijk de genomineerden voor het Radiomoment van het jaar in de video hieronder. Op Eerste Kerstdag wordt op NPO Radio 1 tussen 16.00 en 18.00 uur bekendgemaakt wie de winnaar is. Missie 538 voor Prinses Máxima Centrum: bekijk terugblik op bijzondere week Bekijk deze video » Hilariteit in Missie 538: Sander Lantinga zingt Why tell me why met Anita Meyer Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's