John sneert in Lang Leve de Liefde: 'Maak dat ei de volgende keer maar zelf'

John sneert in Lang Leve de Liefde: 'Maak dat ei de volgende keer maar zelf'

Dinsdag 27 december 2022 om 14:07

John heeft een eitje voor zijn date Sylvana gemaakt maar die is niet echt blij met de manier waarop. Sterker nog: ze wil het eigenlijk helemaal niet opeten. John reageert enigszins geïrriteerd: 'Heb ik al die moeite voor niets gedaan. Dan maak je het de volgende keer maar zelf.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

John sneert in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Maak dat ei de volgende keer maar zelf' John heeft een eitje voor zijn date Sylvana gemaakt maar die is niet echt blij met de manier waarop. Sterker nog: ze wil het eigenlijk helemaal niet opeten. John reageert enigszins geïrriteerd: 'Heb ik al die moeite voor niets gedaan. Dan maak je het de volgende keer maar zelf.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: multimiljonair Peter Gillis dingt af op naamplaatje van 15 euro Bekijk deze video » Laura in Lang Leve de Liefde: 'Ik lach je niet uit, ik support je' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's