Estavana Polman over gezinsuitbreiding: "We gaan door tot er eentje op mij lijkt" (video)

Estavana Polman over gezinsuitbreiding: "We gaan door tot er eentje op mij lijkt" (video)

Woensdag 28 december 2022 om 18:19

Estavana Polman vertelt in Shownieuws of ze verwacht dat er nog kleine Estavana's of Rafaels bijkomen. Daarbij grapt ze en spreekt ze één wens uit.

<em>Estavana Polman</em> over gezinsuitbreiding: &quot;We gaan door tot er eentje op mij lijkt&quot; (video) Estavana Polman vertelt in Shownieuws of ze verwacht dat er nog kleine Estavana's of Rafaels bijkomen. Daarbij grapt ze en spreekt ze één wens uit. Lijken"We gaan door tot er eentje op mij lijkt", grapt Estavana. Meer kinderen wil ze nog wel, mocht het ze gegund zijn, maar dat zit momenteel nog niet in de planning. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Estavana Polman maakt debuut in Denemarken: 'Rafael is zenuwachtiger dan ik' (video) Bekijk deze video » Video: Estavana Polman openhartig over relatie met Rafael van der Vaart Bekijk deze video » Zien: Sylvie Meis viert kerst met ex Rafael, Estavana en kinderen (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Lijken
"We gaan door tot er eentje op mij lijkt", grapt Estavana. Meer kinderen wil ze nog wel, mocht het ze gegund zijn, maar dat zit momenteel nog niet in de planning.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's