The Masked Singer gemist? De Tijger schittert met This Is My Life in finale (video)

The Masked Singer gemist? De Tijger schittert met This Is My Life in finale (video)

Vrijdag 30 december 2022 om 21:44

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 30 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De Tijger maakte vrijdag opnieuw diepe indruk in The Masked Singer. Met zijn vertolking van This Is My Life blies hij het panel omver. Bekijk het optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>The Masked Singer</em> gemist? De Tijger schittert met <em>This Is My Life</em> in finale (video) Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 30 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De Tijger maakte vrijdag opnieuw diepe indruk in The Masked Singer. Met zijn vertolking van This Is My Life blies hij het panel omver. Bekijk het optreden hieronder. Lees verder onder de video. KarakterDat de Tijger een bijzonder karakter is, is inmiddels bij iedereen wel bekend. Met zijn bijzondere stem weet hij de panelleden en het publiek elke keer weer te verbazen. Ook vanavond breekt hij met zijn optreden de tent volledig af. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer gemist? De Tijger schittert met This Is My Life in finale (video)

Karakter
Dat de Tijger een bijzonder karakter is, is inmiddels bij iedereen wel bekend. Met zijn bijzondere stem weet hij de panelleden en het publiek elke keer weer te verbazen. Ook vanavond breekt hij met zijn optreden de tent volledig af.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's