Buurtbewoner over vreugdevuur in Amsterdam-Noord ondanks verbod: "Lekker warm!" (Hart van Nederland)

Buurtbewoner over vreugdevuur in Amsterdam-Noord ondanks verbod: "Lekker warm!" (Hart van Nederland)

Zondag 1 januari 2023 om 12:45

In Amsterdam-Noord is het vreugdevuur toch aangestoken ondanks dat het last-minute was geannuleerd. Maar dat vinden de buurtbewoners niet erg: "Lekker warm" en "Er mag toch al zo weinig" vertellen ze aan Hart van Nederland.

Buurtbewoner over <em>vreugdevuur</em> in Amsterdam-Noord ondanks verbod: &quot;Lekker warm!&quot; (<em>Hart van Nederland</em>) In Amsterdam-Noord is het vreugdevuur toch aangestoken ondanks dat het last-minute was geannuleerd. Maar dat vinden de buurtbewoners niet erg: "Lekker warm" en "Er mag toch al zo weinig" vertellen ze aan Hart van Nederland. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wat levert preventief fouilleren op in Amsterdam Noord? 'Shanks' van 1,5 meter! (video) Bekijk deze video » Rattenplaag in Amsterdam-Noord: 'Misschien kunnen we de wolf op ze afsturen' (video) Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Modern Love Amsterdam, 16 december op Prime Video Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's