SPOILER: de Sneeuwpop wint Oudejaarsspecial The Masked Singer en onthult zichzelf

SPOILER: de Sneeuwpop wint Oudejaarsspecial The Masked Singer en onthult zichzelf

Sunday 1 January 2023 om 17:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Je kunt The Masked Singer Oud & Nieuw Special terugkijken op Gids.tv.

De Sneeuwpop is de winnaar van de Oudejaarsspecial van The Masked Singer 2022. Bekijk de onthulling hieronder.

Lees verder onder de video.

SPOILER: de Sneeuwpop wint <em>Oudejaarsspecial The Masked Singer</em> en onthult zichzelf Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Je kunt The Masked Singer Oud & Nieuw Special terugkijken op Gids.tv. De Sneeuwpop is de winnaar van de Oudejaarsspecial van The Masked Singer 2022. Bekijk de onthulling hieronder. Lees verder onder de video. CompetitieZe hebben allemaal gestreden om er met de winst vandoor te gaan, maar er kan toch maar één karakter winnen. Het publiek heeft gestemd en ook het laatste karakter zal zijn identiteit onthullen in bovenstaande video. Achter het masker zit niemand minder dan Jim Bakkum. Bekijk het hele fragment van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer Oudejaarsspecial terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: de Sneeuwpop wint Oudejaarsspecial The Masked Singer en onthult zichzelf

Competitie
Ze hebben allemaal gestreden om er met de winst vandoor te gaan, maar er kan toch maar één karakter winnen. Het publiek heeft gestemd en ook het laatste karakter zal zijn identiteit onthullen in bovenstaande video. Achter het masker zit niemand minder dan Jim Bakkum.

Bekijk het hele fragment van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer Oudejaarsspecial terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's