ZIEN: onthulling Kerstboom in Oudejaarsspecial The Masked Singer (video)

ZIEN: onthulling Kerstboom in Oudejaarsspecial The Masked Singer (video)

Sunday 1 January 2023 om 18:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Je kunt The Masked Singer Oud & Nieuw Special terugkijken op Gids.tv.

Wie zit er toch in het spectaculaire pak van de Kerstboom? Bekijk de onthulling uit de Oudejaarsspecial van The Masked Singer hieronder.

ZIEN: onthulling Kerstboom in <em>Oudejaarsspecial The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Je kunt The Masked Singer Oud & Nieuw Special terugkijken op Gids.tv. Wie zit er toch in het spectaculaire pak van de Kerstboom? Bekijk de onthulling uit de Oudejaarsspecial van The Masked Singer hieronder. AfvallerHelaas viel de Kerstboom als tweede af in de Oudejaarspecial van The Masked Singer. Ze wordt door het publiek naar huis gestuurd, maar kan met opgegeven hoofd het The Masked Singer-avontuur verlaten. Maar wie zit toch er in het pak? Je ziet het in bovenstaande onthulling. Bekijk het hele fragment van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer Oudejaarsspecial terugkijken bij Gids.tv.
TV :
ZIEN: onthulling Kerstboom in Oudejaarsspecial The Masked Singer (video)

Afvaller
Helaas viel de Kerstboom als tweede af in de Oudejaarspecial van The Masked Singer. Ze wordt door het publiek naar huis gestuurd, maar kan met opgegeven hoofd het The Masked Singer-avontuur verlaten. Maar wie zit toch er in het pak? Je ziet het in bovenstaande onthulling.

Bekijk het hele fragment van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer Oudejaarsspecial terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's