Video: spectaculair optreden de Kerstboom in Oudejaarsspecial The Masked Singer

Video: spectaculair optreden de Kerstboom in Oudejaarsspecial The Masked Singer

Sunday 1 January 2023 om 19:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Je kunt The Masked Singer Oud & Nieuw Special terugkijken op Gids.tv.

Video: spectaculair optreden de Kerstboom in Oudejaarsspecial <em>The Masked Singer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Je kunt The Masked Singer Oud & Nieuw Special terugkijken op Gids.tv. Met haar sprankelende karakter betrad de Kerstboom gisteravond het podium. Na alle hints zijn de panelleden volledig van slag en hebben zij nog geen idee wie er in het pak zou kunnen zitten. Zal het optreden hun helpen om achter de identiteit van de Kerstboom te komen? Bekijk het hele fragment van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer Oudejaarsspecial terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: spectaculair optreden de Kerstboom in Oudejaarsspecial The Masked Singer

Met haar sprankelende karakter betrad de Kerstboom gisteravond het podium. Na alle hints zijn de panelleden volledig van slag en hebben zij nog geen idee wie er in het pak zou kunnen zitten. Zal het optreden hun helpen om achter de identiteit van de Kerstboom te komen?

Bekijk het hele fragment van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer Oudejaarsspecial terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's