Oudejaarsspecial The Masked Singer: het Uurwerk geeft een magisch optreden (video)

Oudejaarsspecial The Masked Singer: het Uurwerk geeft een magisch optreden (video)

Sunday 1 January 2023 om 19:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Je kunt The Masked Singer Oud & Nieuw Special terugkijken op Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Oudejaarsspecial <em>The Masked Singer</em>: het Uurwerk geeft een magisch optreden (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Je kunt The Masked Singer Oud & Nieuw Special terugkijken op Gids.tv. Lees verder onder de video. Het Uurwerk staat nog maar net op het podium en de panelleden zijn al helemaal onder de indruk van hem. Hij kan beatboxen, zingen en ook nog eens dansen. Hij heeft het totaalpakket, maar kunnen de panelleden ook achter zijn identiteit komen? Je ziet het in bovenstaande video van de Oudejaarsspecial van The Masked Singer. Bekijk het hele fragment van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer Oudejaarsspecial terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Oudejaarsspecial The Masked Singer: het Uurwerk geeft een magisch optreden (video)

Het Uurwerk staat nog maar net op het podium en de panelleden zijn al helemaal onder de indruk van hem. Hij kan beatboxen, zingen en ook nog eens dansen. Hij heeft het totaalpakket, maar kunnen de panelleden ook achter zijn identiteit komen? Je ziet het in bovenstaande video van de Oudejaarsspecial van The Masked Singer.

Bekijk het hele fragment van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer Oudejaarsspecial terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's