Oudejaarsspecial The Masked Singer: optreden de Sneeuwpop maakt indruk (video)

Oudejaarsspecial The Masked Singer: optreden de Sneeuwpop maakt indruk (video)

Sunday 1 January 2023 om 19:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Je kunt The Masked Singer Oud & Nieuw Special terugkijken op Gids.tv.

In de Oudejaarsspecial van The Masked Singer zette de Sneeuwpop een spectaculair optreden neer. Je ziet het in onderstaande video.

Lees verder onder de video.

Oudejaarsspecial <em>The Masked Singer</em>: optreden de Sneeuwpop maakt indruk (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Je kunt The Masked Singer Oud & Nieuw Special terugkijken op Gids.tv. In de Oudejaarsspecial van The Masked Singer zette de Sneeuwpop een spectaculair optreden neer. Je ziet het in onderstaande video. Lees verder onder de video. StemgeluidZodra de Sneeuwpop op het podium staat, laat hij zien wat hij allemaal in huis heeft. Zo heeft hij een prachtige stem met een groot bereik en dat zorgt voor verbaasde gezichten bij de panelleden. Bekijk het hele fragment van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer Oudejaarsspecial terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Oudejaarsspecial The Masked Singer: optreden de Sneeuwpop maakt indruk (video)

Stemgeluid
Zodra de Sneeuwpop op het podium staat, laat hij zien wat hij allemaal in huis heeft. Zo heeft hij een prachtige stem met een groot bereik en dat zorgt voor verbaasde gezichten bij de panelleden.

Bekijk het hele fragment van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer Oudejaarsspecial terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's