ZIEN: onthulling Uurwerk in Oudejaarsspecial The Masked Singer (video)

ZIEN: onthulling Uurwerk in Oudejaarsspecial The Masked Singer (video)

Sunday 1 January 2023 om 20:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Je kunt The Masked Singer Oud & Nieuw Special terugkijken op Gids.tv.

ZIEN: onthulling Uurwerk in Oudejaarsspecial <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Je kunt The Masked Singer Oud & Nieuw Special terugkijken op Gids.tv. Helaas voor het Uurwerk valt hij als laatste af en grijpt hij de winst net mis. Toch heeft hij het uitstekend gedaan en laat hij zijn ware identiteit zien. Hebben de panelleden door wie er in het pak zit? Bekijk het hele fragment van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer Oudejaarsspecial terugkijken bij Gids.tv.
TV :
ZIEN: onthulling Uurwerk in Oudejaarsspecial The Masked Singer (video)

Helaas voor het Uurwerk valt hij als laatste af en grijpt hij de winst net mis. Toch heeft hij het uitstekend gedaan en laat hij zijn ware identiteit zien. Hebben de panelleden door wie er in het pak zit?

Bekijk het hele fragment van The Masked Singer hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer Oudejaarsspecial terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's