Medium Liesbeth voorspelt toekomst Glennis Grace: 'Het is over' (video)

Medium Liesbeth voorspelt toekomst Glennis Grace: 'Het is over' (video)

Zondag 1 januari 2023 om 23:49

Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen? Medium Liesbeth van Dijk weet het antwoord en je hoorde in Shownieuws hoe zij aankijkt tegen het leven van diverse BN'ers.

Lees verder onder de video.

<em>Medium Liesbeth</em> voorspelt toekomst Glennis Grace: 'Het is over' (video) Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen? Medium Liesbeth van Dijk weet het antwoord en je hoorde in Shownieuws hoe zij aankijkt tegen het leven van diverse BN'ers. Lees verder onder de video. Glennis GraceShownieuws vroeg paragnost Liesbeth van Dijk naar haar voorspellingen over enkele BN'ers. Bij Mart Hoogkamer voelt ze stemproblemen in het nieuwe jaar. 'Vervelend, ik voel het al. Dat heeft ook te maken met veel stress op zijn stem. Hij forceert het iets teveel. Dit is iemand die heel ver kan komen, maar hij heeft rust nodig.' En over Glennis Grace weet Liesbeth te melden dat haar carrière voorbij is. 'Ja, het is over.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien: Glennis Grace en Lil Kleine misdragen zich in Dream School VIPS Bekijk deze video » Sinterklaas in RTL Boulevard: 'Speciale cadeaus voor Lil Kleine en Glennis Grace' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Glennis Grace
Shownieuws vroeg paragnost Liesbeth van Dijk naar haar voorspellingen over enkele BN'ers. Bij Mart Hoogkamer voelt ze stemproblemen in het nieuwe jaar. 'Vervelend, ik voel het al. Dat heeft ook te maken met veel stress op zijn stem. Hij forceert het iets teveel. Dit is iemand die heel ver kan komen, maar hij heeft rust nodig.' En over Glennis Grace weet Liesbeth te melden dat haar carrière voorbij is. 'Ja, het is over.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's