Lang Leve De Liefde: Frank vindt Patricia een doos

Lang Leve De Liefde: Frank vindt Patricia een doos

Dinsdag 3 januari 2023 om 15:54

Frank en Patricia beschrijven elkaar in één woord. Patricia merkt op dat Frank haar beschrijft in vijf woorden en zij corrigeert hem. Frank verandert meteen zijn keuze in 'Doos'.

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Frank vindt Patricia een doos Frank en Patricia beschrijven elkaar in één woord. Patricia merkt op dat Frank haar beschrijft in vijf woorden en zij corrigeert hem. Frank verandert meteen zijn keuze in 'Doos'. Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang leve de liefde: gaan Marcel en Kim zoenen? Bekijk deze video » Bertus verklaart Lenie de liefde: 'Met die stralende oogjes en dat figuurtje' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » LLDL: Daniël durft zijn date Chantal nauwelijks in de ogen te kijken Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's