LLDL: Daniël durft zijn date Chantal nauwelijks in de ogen te kijken

LLDL: Daniël durft zijn date Chantal nauwelijks in de ogen te kijken

Maandag 2 januari 2023 om 20:08

De spanning is te voelen bij Chantal en Daniël. Hij ontwijkt de vragen en durft haar nauwelijks in de ogen aan te kijken. Of er nog vuurwerk komt dat moet nog blijken.

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve De Liefde is maandag 2 januari om 19:00 uur weer te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>LLDL</em>: Daniël durft zijn date Chantal nauwelijks in de ogen te kijken De spanning is te voelen bij Chantal en Daniël. Hij ontwijkt de vragen en durft haar nauwelijks in de ogen aan te kijken. Of er nog vuurwerk komt dat moet nog blijken. Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is maandag 2 januari om 19:00 uur weer te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Remco beledigt date in Lang Leve de Liefde: 'Ik dacht wel, stevige tante' Bekijk deze video » Rochelende Bertus krijgt sneer in Lang Leve de Liefde: 'Houd je hand voor je mond, leugenaar!' Bekijk deze video » Bertus verklaart Lenie de liefde: 'Met die stralende oogjes en dat figuurtje' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's