Jinek: een terugblik op 35 jaar Het Klokhuis

Jinek: een terugblik op 35 jaar Het Klokhuis

Woensdag 4 januari 2023 om 10:55

In de uitzending van Jinek van 3 januari wordt er terug geblikt op 35 jaar Het Klokhuis. 4 presentatoren delen hun positieve ervaringen. Nog steeds is het jeugdprogramma populair: ''De kracht van Het Klokhuis is dat wij moeilijke onderwerpen inzichtelijk maken, door dingen te gaan doen'', vertelt oud presentatrice Margreet Beetsma.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 3 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: een <em>terugblik</em> op 35 jaar Het Klokhuis In de uitzending van Jinek van 3 januari wordt er terug geblikt op 35 jaar Het Klokhuis. 4 presentatoren delen hun positieve ervaringen. Nog steeds is het jeugdprogramma populair: ''De kracht van Het Klokhuis is dat wij moeilijke onderwerpen inzichtelijk maken, door dingen te gaan doen'', vertelt oud presentatrice Margreet Beetsma. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 3 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek: een terugblik op 35 jaar Het Klokhuis

Actuele video's

Meer actuele video's