Maken de makers van Wie is de mol? een slordige fout?

Maken de makers van Wie is de mol? een slordige fout?

Thursday 5 January 2023 om 13:12

Aankomende zaterdag gaat het nieuwe seizoen van Wie is de mol? beginnen. Molloot Max van de Broek bespreekt de gloednieuwe deelnemers van dit seizoen. Maar neemt ons ook mee in zijn verdenkingen over de kersverse mol dit jaar. Hij benoemt een aantal slordige aanwijzingen ''ik snap echt niet hoe dit kan gebeuren'' zegt van de Broek.

Benieuwd naar de aanwijzingen en verdenkingen van Max van de Broek? Kijk de video hier onder.

Maken de makers van <em>Wie is de mol?</em> een slordige fout? Aankomende zaterdag gaat het nieuwe seizoen van Wie is de mol? beginnen. Molloot Max van de Broek bespreekt de gloednieuwe deelnemers van dit seizoen. Maar neemt ons ook mee in zijn verdenkingen over de kersverse mol dit jaar. Hij benoemt een aantal slordige aanwijzingen ''ik snap echt niet hoe dit kan gebeuren'' zegt van de Broek. Benieuwd naar de aanwijzingen en verdenkingen van Max van de Broek? Kijk de video hier onder. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Sarah Janneh in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' (video) Bekijk deze video » Zien! Oud-Mol Everon draagt het stokje over aan nieuwe mol WIDM2023 (video) Bekijk deze video »
TV :
Maken de makers van Wie is de mol? een slordige fout?

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's