Jacob in Lang Leve de Liefde na afwijzing: "Ik ben ook vrij groot" (video)

Jacob in Lang Leve de Liefde na afwijzing: "Ik ben ook vrij groot" (video)

Vrijdag 6 januari 2023 om 21:57

Jacob, de date van Saphira in Lang Leve de Liefde heeft wat kleine dingetjes meegenomen: een masker, een bel en een kookwekker in de vorm van een drol. Welke symboliek schuilt er achter deze voorwerpen?

Tekst gaat verder onder de video.

Jacob in <em>Lang Leve de Liefde</em> na afwijzing: &quot;Ik ben ook vrij groot&quot; (video) Jacob, de date van Saphira in Lang Leve de Liefde heeft wat kleine dingetjes meegenomen: een masker, een bel en een kookwekker in de vorm van een drol. Welke symboliek schuilt er achter deze voorwerpen? Tekst gaat verder onder de video. Vrij grootNa een verdere kennismaking vraagt hij wat haar eerste indruk is. Saphira weet al dat hij haar type niet is. Zij houdt van stoere en ruige mannen. Jacob geeft aan dat zij zich niet moet laten misleiden door zijn stropdasje en, zo zegt hij: "Ik ben ook vrij groot." Wat bedoelt hij daarmee vraag je je als kijker af? Er volgt een stilte, Saphira vraagt het zich waarschijnlijk ook af... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Djonny valt in slaap op de bank na diner met Nathalie Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Johan benieuwd naar de afknappers van Irene Bekijk deze video » Jacob in Lang Leve de Liefde: 'Ik hoop naast jou, Saphira, in bed wakker te worden morgen' Bekijk deze video »
TV :

Vrij groot
Na een verdere kennismaking vraagt hij wat haar eerste indruk is. Saphira weet al dat hij haar type niet is. Zij houdt van stoere en ruige mannen. Jacob geeft aan dat zij zich niet moet laten misleiden door zijn stropdasje en, zo zegt hij: "Ik ben ook vrij groot." Wat bedoelt hij daarmee vraag je je als kijker af? Er volgt een stilte, Saphira vraagt het zich waarschijnlijk ook af...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's