Freek de Jonge: De schreef gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Freek de Jonge: De schreef gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Freek de Jonge: De schreef gemist? Bekijk hier de hele uitzending Freek de Jonge speelde de laatste tijd alweer zijn negentigste show, getiteld De schreef. Van stilzitten wil De Jonge dan ook niets weten: hij lijkt zelf productiever dan ooit. Liever barsten dan buigenDe Jonge speelt in zijn 90ste voorstelling een oudere heer die zich staande probeert te houden in een steeds gekker wordende wereld. Wars van wetten en conventies zal hij liever barsten dan buigen. Kritische meningSpeelt hij eigenlijk wel een rol, of is dit een goede weergave van zijn eigen persoonlijkheid? Hij is in ieder geval nog altijd even scherp, en steekt hij zijn kritische mening niet onder stoelen of banken. Bekijk ook Khalid & Sophie gemist? Freek de Jonge vraagt zich af of hij nog wat te melden heeft nu Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 9 januari 2023 om 00:13

Freek de Jonge speelde de laatste tijd alweer zijn negentigste show, getiteld De schreef. Van stilzitten wil De Jonge dan ook niets weten: hij lijkt zelf productiever dan ooit.

Liever barsten dan buigen
De Jonge speelt in zijn 90ste voorstelling een oudere heer die zich staande probeert te houden in een steeds gekker wordende wereld. Wars van wetten en conventies zal hij liever barsten dan buigen.

Kritische mening
Speelt hij eigenlijk wel een rol, of is dit een goede weergave van zijn eigen persoonlijkheid? Hij is in ieder geval nog altijd even scherp, en steekt hij zijn kritische mening niet onder stoelen of banken.

Actuele video's

Meer actuele video's