Caroline van der Plas in WNL op Zondag: "Het onteigenen van boeren doen wij zeker niet"

Caroline van der Plas in WNL op Zondag: "Het onteigenen van boeren doen wij zeker niet"

De politieke partij BBB maakt een goede kans om bij de aanstaande Provinciale Statenverkiezingen, zeker in vijf provincies de grootste partij te worden denkt van Caroline van der Plas. Wat betreft het uitvoeren van het stikstofbeleid is Caroline stellig: "Het onteigenen van boeren doen wij zeker niet", vertelt zij in WNL op Zondag aan Rik Nieman.

<em>Caroline van der Plas</em> in <em>WNL op Zondag</em>: &quot;Het onteigenen van boeren doen wij zeker niet&quot; De politieke partij BBB maakt een goede kans om bij de aanstaande Provinciale Statenverkiezingen, zeker in vijf provincies de grootste partij te worden denkt van Caroline van der Plas. Wat betreft het uitvoeren van het stikstofbeleid is Caroline stellig: "Het onteigenen van boeren doen wij zeker niet", vertelt zij in WNL op Zondag aan Rik Nieman. Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Caroline van der Plas: 'Ik ben brak' (Jinek) Bekijk deze video » Christianne van der Wal: 'Dit zei ik tegen mijn kinderen toen boze boeren ons thuis opzochten' (Jinek) Bekijk deze video » BBB-boer Erik Stegink: "Geen rekenschap gehouden met mensen die op platteland wonen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Caroline van der Plas in WNL op Zondag: "Het onteigenen van boeren doen wij zeker niet"

Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV