Napels aan de Noordzee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Napels aan de Noordzee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Napels aan de Noordzee gemist? Bekijk hier de hele uitzending PowNed volgde drie jaar lang met een aantal camera's de veelbesproken Haagse wethouder Richard de Mos, die met een corruptiezaak te maken heeft en tegelijkertijd de verkiezingen won. Hoe zitten hij, zijn collega's en andere betrokkenen daar in? EerherstelDe Mos wordt drie jaar lang gevolgd tijdens zijn gevecht tegen de aanklachten van het OM en in zijn jacht naar eerherstel. Hoe voert hij zijn strijd en hoe kijken de mensen om hem heen naar de aanklachten? En denken andere politici die met dit soort dingen te maken hebben gehad dat het gaat lukken? Haagse kiezersDe documentairemakers spreken met o.a. partijgenoten, Haagse kiezers, medeverdachte in de corruptiezaak ondernemer Atilla Akyol, burgemeester Jan van Zanen, de voor fraude veroordeelde wethouder Jos van Rey en onderzoeksjournalist Joep Dohmen, die zich namens NRC vastbeet in het dossier. Bekijk ook Richard de Mos vraagt om hulp voor verdediging: "Dat geld heb ik niet" Bekijk deze video » Video: Richard de Mos is klaar met homohaat en wil reclameborden met verdachten door de stad Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

PowNed volgde drie jaar lang met een aantal camera's de veelbesproken Haagse wethouder Richard de Mos, die met een corruptiezaak te maken heeft en tegelijkertijd de verkiezingen won. Hoe zitten hij, zijn collega's en andere betrokkenen daar in?

Eerherstel
De Mos wordt drie jaar lang gevolgd tijdens zijn gevecht tegen de aanklachten van het OM en in zijn jacht naar eerherstel. Hoe voert hij zijn strijd en hoe kijken de mensen om hem heen naar de aanklachten? En denken andere politici die met dit soort dingen te maken hebben gehad dat het gaat lukken?

Haagse kiezers
De documentairemakers spreken met o.a. partijgenoten, Haagse kiezers, medeverdachte in de corruptiezaak ondernemer Atilla Akyol, burgemeester Jan van Zanen, de voor fraude veroordeelde wethouder Jos van Rey en onderzoeksjournalist Joep Dohmen, die zich namens NRC vastbeet in het dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV