Rutte Vl bestaat één jaar, maar wekt weinig vertrouwen: "Ik zie niets beters" (HLF8)

Rutte Vl bestaat één jaar, maar wekt weinig vertrouwen: "Ik zie niets beters" (HLF8)

Dinsdag 10 januari 2023 om 21:34

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 10 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Rutte Vl is vandaag jarig, één jaar is dit kabinet in ons land aan de macht. Met 20% vertrouwen in het kabinet, behalen we een historisch dieptepunt. Hoewel een groot deel het ermee eens is dat dit eigenlijk geen houdbare situatie is, is het ook moeilijk om te kijken naar alternatieven: "Ik zie niets beters", klinkt het aan tafel bij HLF8.

<em>Rutte Vl</em> bestaat één jaar, maar wekt weinig vertrouwen: &quot;Ik zie niets beters&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 10 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Rutte Vl is vandaag jarig, één jaar is dit kabinet in ons land aan de macht. Met 20% vertrouwen in het kabinet, behalen we een historisch dieptepunt. Hoewel een groot deel het ermee eens is dat dit eigenlijk geen houdbare situatie is, is het ook moeilijk om te kijken naar alternatieven: "Ik zie niets beters", klinkt het aan tafel bij HLF8. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's