Married at First Sight: Martijn en Nicole op huwelijksreis, hoe loopt dat af?

Married at First Sight: Martijn en Nicole op huwelijksreis, hoe loopt dat af?

Dinsdag 10 januari 2023 om 22:31

In Married at First Sight zijn Martijn en Nicole zijn voor hun huwelijksreis op weg naar Italië. Nicole verklapt in het vliegtuig dat er al wel wat wordt gefriemeld met kusjes en knuffeltjes maar verder niets, ze doen het rustig aan. Hoe zal het het pasgetrouwde stel vergaan? En kan rijschoolhoudster Nicole goed autorijden?

Bekijk de video van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married at First Sight</em>: Martijn en Nicole op huwelijksreis, hoe loopt dat af? In Married at First Sight zijn Martijn en Nicole zijn voor hun huwelijksreis op weg naar Italië. Nicole verklapt in het vliegtuig dat er al wel wat wordt gefriemeld met kusjes en knuffeltjes maar verder niets, ze doen het rustig aan. Hoe zal het het pasgetrouwde stel vergaan? En kan rijschoolhoudster Nicole goed autorijden? Bekijk de video van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook MAFS: Hoe trouw je mensen die elkaar niet kennen? Bekijk deze video » Married at First Sight: BABS Eelco Schippers gaat zelf ook trouwen Bekijk deze video » Married at First Sight: allereerste ontmoeting Richelle & Maarten Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: Martijn en Nicole op huwelijksreis, hoe loopt dat af?

Actuele video's

Meer actuele video's