De slimste mens met Marjon de Hond gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met Marjon de Hond gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met Marjon de Hond gemist? Bekijk hier de hele uitzending Er staat weer een bijzondere nieuwe uitdager op de stoep: Marjon de Hond, weervrouw. Samen met de twee overgebleven kandidaten gaat zij weer de strijd aan om de 'Slimste mens van de dag' te worden. Alle fragmenten uit deze uitzending De slimste mens: Maarten van Rossem had goede band met muis die later werd vermoord Bekijk deze video » Over de uitdagerMarjon de Hond is dus weervrouw, inmiddels van RTL Weer. Ze maakte furore bij de NOS, waar ze in 2009 noodgedwongen moest vertrekken vanwege een postnatale depressie. In 2019 maakte ze haar comeback bij RTL. In een interview met RTL Boulevard maakte ze bekend dat ze 'in ieder geval' haar 'weerkennis' opgefrist. Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien. Bekijk ook Maarten van Rossem richt zich tot haters in De slimste mens: 'Kap met dat gelul!' Bekijk deze video » De slimste mens: Maarten van Rossem over 'leuke' opnames De broeders van Rossem Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 11 januari 2023 om 21:22

Er staat weer een bijzondere nieuwe uitdager op de stoep: Marjon de Hond, weervrouw. Samen met de twee overgebleven kandidaten gaat zij weer de strijd aan om de 'Slimste mens van de dag' te worden.

Over de uitdager
Marjon de Hond is dus weervrouw, inmiddels van RTL Weer. Ze maakte furore bij de NOS, waar ze in 2009 noodgedwongen moest vertrekken vanwege een postnatale depressie. In 2019 maakte ze haar comeback bij RTL. In een interview met RTL Boulevard maakte ze bekend dat ze 'in ieder geval' haar 'weerkennis' opgefrist.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's