Een Jaar Van Je Leven: is Erik toch een beetje verliefd op Eunice?

Een Jaar Van Je Leven: is Erik toch een beetje verliefd op Eunice?

Donderdag 12 januari 2023 om 15:18

Erik wordt in Een Jaar Van Je Leven stevig aan de tand gevoeld over de liefde. Hij wordt er namelijk van verdacht warme gevoelens te koesteren voor Eunice. “Misschien wel, misschien niet. Het zit er een beetje tussenin. Er kan iets ontstaan.” Hij blijft een beetje vaag, maar na enig aandringen geeft Erik toe dat hij wel de hele dag aan haar denkt en dat dat een prettig gevoel geeft.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: is Erik toch een beetje verliefd op Eunice? Erik wordt in Een Jaar Van Je Leven stevig aan de tand gevoeld over de liefde. Hij wordt er namelijk van verdacht warme gevoelens te koesteren voor Eunice. “Misschien wel, misschien niet. Het zit er een beetje tussenin. Er kan iets ontstaan.” Hij blijft een beetje vaag, maar na enig aandringen geeft Erik toe dat hij wel de hele dag aan haar denkt en dat dat een prettig gevoel geeft. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. ZOENEN: Sasha, Zoë en Bern beginnen trio: Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: wat kan Sasha zich nog herinneren van zoen met Zoë? Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: is Erik toch een beetje verliefd op Eunice?

Actuele video's

Meer actuele video's