Jinek: Tabe was verslaafd aan zijn smartphone en nam drastisch besluit

Jinek: Tabe was verslaafd aan zijn smartphone en nam drastisch besluit

Vrijdag 13 januari 2023 om 09:11

Tabe Bakker had, net als miljoenen andere Nederlanders, moeite om zijn smartphone weg te leggen: 'Ik merkte dat ik steeds later naar bed ging en het lukte me ook niet zo goed om hem te laten liggen.' Hij was er klaar mee en kwam tot het volgende besluit: 'Ik heb de simkaart eruit gehaald en die in een oude Nokia gedaan.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 12 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: <em>Tabe</em> was verslaafd aan zijn smartphone en nam drastisch besluit Tabe Bakker had, net als miljoenen andere Nederlanders, moeite om zijn smartphone weg te leggen: 'Ik merkte dat ik steeds later naar bed ging en het lukte me ook niet zo goed om hem te laten liggen.' Hij was er klaar mee en kwam tot het volgende besluit: 'Ik heb de simkaart eruit gehaald en die in een oude Nokia gedaan.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 12 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Lisa Marie Presley (54) overleden: bekijk haar laatste interview, bij de Golden Globes (video) Bekijk deze video »
TV :
Jinek: Tabe was verslaafd aan zijn smartphone en nam drastisch besluit


Actuele video's

Meer actuele video's