Video: Lil Kleine pakt draad weer op, treedt op bij communiefeest met kinderen

Video: Lil Kleine pakt draad weer op, treedt op bij communiefeest met kinderen

Vrijdag 13 januari 2023 om 13:01

Lil Kleine pakt de draad weer op nadat hij vorig jaar in opspraak raakte. Er lekte een video uit waarop te zien was dat hij zijn inmiddels ex-vriendin Jaimie Vaes mishandelde en veel optredens werden gecanceld. Eind 2022 stond hij weer in de Ziggo Dome en nu zijn er beelden van een heel ander optreden van Lil Kleine. Deze keer geen groot stadion, maar hij rapt op een communiefeest waar ook veel kinderen bij aanwezig waren. Een optreden samen met sexy danseressen.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Lil Kleine</em> pakt draad weer op, treedt op bij communiefeest met kinderen Lil Kleine pakt de draad weer op nadat hij vorig jaar in opspraak raakte. Er lekte een video uit waarop te zien was dat hij zijn inmiddels ex-vriendin Jaimie Vaes mishandelde en veel optredens werden gecanceld. Eind 2022 stond hij weer in de Ziggo Dome en nu zijn er beelden van een heel ander optreden van Lil Kleine. Deze keer geen groot stadion, maar hij rapt op een communiefeest waar ook veel kinderen bij aanwezig waren. Een optreden samen met sexy danseressen. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lil Kleine in rechtszaak: 'Jaimie Vaes mag alles hebben, als ik mijn kind kan zien' Bekijk deze video » Rechter neemt een beslissing: Lil Kleine en Jaimie Vaes verdelen hun spullen Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's