Nieuw seizoen De Verraders start zaterdag 4 maart: bekijk de teaser

Nieuw seizoen De Verraders start zaterdag 4 maart: bekijk de teaser

Vrijdag 13 januari 2023 om 15:25

Nog even geduld en dan kun je kijken naar een nieuwe reeks van De Verraders, vanaf 4 maart om precies te zijn. In een teaser wordt bekendgemaakt dat er 20 deelnemers, maar we weten nog niet hoeveel verraders er deze keer moeten worden ontmaskerd. Ook is de locatie van het spel nieuw, deze editie speelt zich af in Frankrijk. In De Verraders moeten de getrouwen er alles aan doen om de verraders naar huis te sturen, het is een spel met extreem veel list en bedrog.

Bekijk de teaser van De Verraders hieronder.

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf zaterdag 4 maart te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>De Verraders</em> start zaterdag 4 maart: bekijk de teaser Nog even geduld en dan kun je kijken naar een nieuwe reeks van De Verraders, vanaf 4 maart om precies te zijn. In een teaser wordt bekendgemaakt dat er 20 deelnemers, maar we weten nog niet hoeveel verraders er deze keer moeten worden ontmaskerd. Ook is de locatie van het spel nieuw, deze editie speelt zich af in Frankrijk. In De Verraders moeten de getrouwen er alles aan doen om de verraders naar huis te sturen, het is een spel met extreem veel list en bedrog. Bekijk de teaser van De Verraders hieronder. Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf zaterdag 4 maart te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Gemene Frits Wester had meerdere gezichten in De Verraders: "Het is een spel!" Bekijk deze video » De Verraders Halloween: Dave Roelvink volledig in paniek aan ronde tafel Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's