Wanneer is LuckyTV weer terug op tv?

Wanneer is LuckyTV weer terug op tv?

Woensdag 18 januari 2023 om 11:43

We moeten het al enige tijd stellen zonder de video's van LuckyTV, dat na het stoppen van De Wereld Draait Door in de RTL-talkshows te zien was. Waar zijn de satirische video's van Sander van de Pavert gebleven?

2023?
De man die furore maakte met de heerlijke video's van Willy & Max blijkt op sabbatical te zijn, zo meldt het AD. De krant had contact met diens management en dat laat weten dat we voor half 2023 niet op nieuwe video's hoeven te rekenen. We zullen nog even moeten wachten dus.

Gelukkig is er een enorm LuckyTV-archief, zodat we bijvoorbeeld nogmaals kunnen genieten van deze heerlijke video van Máxima in New York:

Wanneer is <em>LuckyTV</em> weer terug op tv? We moeten het al enige tijd stellen zonder de video's van LuckyTV, dat na het stoppen van De Wereld Draait Door in de RTL-talkshows te zien was. Waar zijn de satirische video's van Sander van de Pavert gebleven? 2023?De man die furore maakte met de heerlijke video's van Willy & Max blijkt op sabbatical te zijn, zo meldt het AD. De krant had contact met diens management en dat laat weten dat we voor half 2023 niet op nieuwe video's hoeven te rekenen. We zullen nog even moeten wachten dus. Gelukkig is er een enorm LuckyTV-archief, zodat we bijvoorbeeld nogmaals kunnen genieten van deze heerlijke video van Máxima in New York: Bekijk ook LuckyTV: Koning 'Willy' vindt eerst verdiende gulden ooit terug (video) Bekijk deze video » LuckyTV: Thierry Baudet gaat Sigrid Kaag behandelen na geestverschijning Bekijk deze video » ZIEN: Máxima en Beatrix gieren het uit op begrafenis Griekse oud-koning Constantijn (video) Bekijk deze video »
TV :
Wanneer is LuckyTV weer terug op tv?

Actuele video's

Meer actuele video's