De slimste mens met Guido Spek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met Guido Spek gemist? Bekijk hier de hele uitzending
De slimste mens: Guido Spek

De slimste mens met Guido Spek gemist? Bekijk hier de hele uitzending De laatste week van het winterseizoen van De slimste mens begint maandag met de nieuwe uitdager die de week aftrapt: Guido Spek gaat samen met Quinty Misiedjan en Thijs van de Meeberg uitmaken wie er naar de volgende ronde gaat. GTSTGuido Spek is een Nederlandse acteur, die het beste bekend is als Sjoerd (Bouwhuis) in de langlopende soapserie Goeden tijden, slechte tijden op RTL 4. Ook speelde hij in de musical Hartsvrienden, de Nederlandse versie van Band of Brothers. Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien. Bekijk ook De Slimste Mens: Cindy Hoetmer maakt tongen los (video) Bekijk deze video » Angela de Jong over Slimste Mens: "De slimme mensen zijn op in Nederland" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De laatste week van het winterseizoen van De slimste mens begint maandag met de nieuwe uitdager die de week aftrapt: Guido Spek gaat samen met Quinty Misiedjan en Thijs van de Meeberg uitmaken wie er naar de volgende ronde gaat.

GTST
Guido Spek is een Nederlandse acteur, die het beste bekend is als Sjoerd (Bouwhuis) in de langlopende soapserie Goeden tijden, slechte tijden op RTL 4. Ook speelde hij in de musical Hartsvrienden, de Nederlandse versie van Band of Brothers.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV