Jack van Gelder in HLF8: 'Stem niet op JA21 vanwege antisemitische uitspraken' (video)

Jack van Gelder in HLF8: 'Stem niet op JA21 vanwege antisemitische uitspraken' (video)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 23 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Jack van Gelder gaat niet stemmen op JA21 vanwege uitspraken van Eerste Kamerlid Annabel Nanninga van een aantal jaar geleden. 'Zeer antisemitisch,' noemde Van Gelder die in HLF8.

Lees verder onder de video.

<em>Jack van Gelder</em> in <em>HLF8</em>: 'Stem niet op JA21 vanwege antisemitische uitspraken' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 23 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Jack van Gelder gaat niet stemmen op JA21 vanwege uitspraken van Eerste Kamerlid Annabel Nanninga van een aantal jaar geleden. 'Zeer antisemitisch,' noemde Van Gelder die in HLF8. Lees verder onder de video. Jack van Gelder weet niet meer waarop hij moet stemmen. Dat onthulde hij maandagavond in HLF8. 'Ik had op een gegeven moment JA21 in mijn hoofd, maar toen zag ik een aantal zeer antisemitische uitspraken van Annabel Nanninga, van 6, 7 jaar geleden, dus daar stem ik niet op.' Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Alle fragmenten uit deze uitzending Heleen van Royen vindt Rachel Hazes dapper: 'Ze heeft op alle punten gewonnen' Bekijk deze video » Noa Vahle over presentatie van Koeman: 'Het was geen grote Van Gaal show' Bekijk deze video » Jack van Gelder over De Mos: 'Amerikaanse toestanden, ik vind het geweldig!' Bekijk deze video » Peter Schouten en Royce trots op politie en justitie hoe de moordzaak op Peter R. de Vries gaat (video) Bekijk deze video » ZIEN: Peter Schouten over stel dat oppaskinderen misbruikte: 'Is monsterlijk het juiste woord?' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jack van Gelder weet niet meer waarop hij moet stemmen. Dat onthulde hij maandagavond in HLF8. 'Ik had op een gegeven moment JA21 in mijn hoofd, maar toen zag ik een aantal zeer antisemitische uitspraken van Annabel Nanninga, van 6, 7 jaar geleden, dus daar stem ik niet op.'

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV