Jan Boskamp over gezondheid: 'Heb 6 dagen op de intensive care gelegen' (video)

Jan Boskamp over gezondheid: 'Heb 6 dagen op de intensive care gelegen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 23 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Jan Boskamp is terug bij Veronica Offside na een zware periode. Hij heeft zes dagen op de intensive care gelegen. 'Het was heel slecht, ja.'

Lees verder onder de video.

<em>Jan Boskamp</em> over gezondheid: 'Heb 6 dagen op de intensive care gelegen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 23 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Jan Boskamp is terug bij Veronica Offside na een zware periode. Hij heeft zes dagen op de intensive care gelegen. 'Het was heel slecht, ja.' Lees verder onder de video. BeterBoskamp vertelde in Veronica Offside openhartig over zijn gezondheid. Hij kreeg een pacemaker en lag zes dagen op intensive care. 'En daar kreeg ik het RS-virus bij en had ik vocht in mijn longen.' Ook vertelt hij tevreden dat hij zich beter voelt dat ooit. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Beter
Boskamp vertelde in Veronica Offside openhartig over zijn gezondheid. Hij kreeg een pacemaker en lag zes dagen op intensive care. 'En daar kreeg ik het RS-virus bij en had ik vocht in mijn longen.' Ook vertelt hij tevreden dat hij zich beter voelt dat ooit.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV