Khalid & Sophie: vers van het podium van Noorderslag stellen we je voor aan Bente

Khalid & Sophie: vers van het podium van Noorderslag stellen we je voor aan Bente

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: vers van het podium van <em>Noorderslag</em> stellen we je voor aan Bente Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Iedere week is het tijd voor nieuw muzikaal talent in Khalid & Sophie. Dit keer is het aan zangeres Bente om te laten zien uit welk hout zij gesneden is. Afgelopen weekend stond ze al te stralen op Noorderslag, maar vanavond is ze aanwezig bij Khalid & Sophie voor een optreden met band. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: vers van het podium van Noorderslag stellen we je voor aan Bente

Iedere week is het tijd voor nieuw muzikaal talent in Khalid & Sophie. Dit keer is het aan zangeres Bente om te laten zien uit welk hout zij gesneden is. Afgelopen weekend stond ze al te stralen op Noorderslag, maar vanavond is ze aanwezig bij Khalid & Sophie voor een optreden met band.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV