De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending
De slimste mens: Paula Udondek

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze woensdag is tv-presetatrice Paula Udondek de uitdager in De slimste mens. Samen met de twee overgebleven kandidaten gaat zij uitmaken wie de slimste van de dag wordt. Get the PicturePaula Udondek is afkomstig uit Lagos, de hoofdstad van het Afrikaanse land Nigeria. Ze presenteerde Waku Waku en had haar grote doorbraak doordat ze de zeer populaire quiz Get the Picture ging presenteren. Ze presenteerde ook een aantal keer Knoop in je zakdoek en in 2009 nam ze ook al deel aan Wie is de Mol. Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Deze woensdag is tv-presetatrice Paula Udondek de uitdager in De slimste mens. Samen met de twee overgebleven kandidaten gaat zij uitmaken wie de slimste van de dag wordt.

Get the Picture
Paula Udondek is afkomstig uit Lagos, de hoofdstad van het Afrikaanse land Nigeria. Ze presenteerde Waku Waku en had haar grote doorbraak doordat ze de zeer populaire quiz Get the Picture ging presenteren. Ze presenteerde ook een aantal keer Knoop in je zakdoek en in 2009 nam ze ook al deel aan Wie is de Mol.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV