Bekijk: Prinses Amalia haar eerste officiële bezoek als prinses van Oranje

Bekijk: Prinses Amalia haar eerste officiële bezoek als prinses van Oranje

De geplande reis van prinses Amalia en haar ouders koning Willem-Alexander en koningin Máxima naar het Caribisch deel van het Koninkrijk begint 27 januari tot en met 9 februari. De reis is bedoeld om Amalia kennis te laten maken met de eilandengroep. Het is haar eerste officiële reis als prinses van Oranje. Staatssecretaris Alexandra van Huffelen (Koninkrijksrelaties) gaat mee.

De reis
De 19-jarige Amalia en haar ouders beginnen op Bonaire, waar zij onder meer de zogenoemde slavenhutjes en Nos Zjilea in Cultural Park Mangazina di Rei bezoeken. Ook praten ze met inwoners over klimaatverandering, landbouwontwikkeling en armoedebestrijding.

Bekijk hieronder de video van Shownieuws.

Bekijk: <em>Prinses Amalia</em> haar eerste officiële bezoek als prinses van Oranje De geplande reis van prinses Amalia en haar ouders koning Willem-Alexander en koningin Máxima naar het Caribisch deel van het Koninkrijk begint 27 januari tot en met 9 februari. De reis is bedoeld om Amalia kennis te laten maken met de eilandengroep. Het is haar eerste officiële reis als prinses van Oranje. Staatssecretaris Alexandra van Huffelen (Koninkrijksrelaties) gaat mee. De reisDe 19-jarige Amalia en haar ouders beginnen op Bonaire, waar zij onder meer de zogenoemde slavenhutjes en Nos Zjilea in Cultural Park Mangazina di Rei bezoeken. Ook praten ze met inwoners over klimaatverandering, landbouwontwikkeling en armoedebestrijding. Bekijk hieronder de video van Shownieuws. Bekijk ook Het bizarre jaar van de bedreigde prinses Amalia (Shownieuws) Bekijk deze video » Guido Weijers grapt: 'Amalia heeft het grootste staatshoofd' (Oudejaarsconference) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Amalia pakt haar koffers in voor grootste reis van haar leven Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV