Jay-Jay Boske onthult met echo-video dat hij vader wordt van een meisje

Jay-Jay Boske onthult met echo-video dat hij vader wordt van een meisje

Jay-Jay Boske heeft op social media onthuld dat hij vader wordt. De presentator heeft een video geplaatst van de echo, waarin hij en zijn geliefde te horen krijgen dat ze ouders worden van een meisje. Boske is dolgelukkig. “Wat zijn we ongelofelijk trots en verliefd.”

Bekijk de beelden van social media in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jay-Jay Boske</em> onthult met echo-video dat hij vader wordt van een meisje Jay-Jay Boske heeft op social media onthuld dat hij vader wordt. De presentator heeft een video geplaatst van de echo, waarin hij en zijn geliefde te horen krijgen dat ze ouders worden van een meisje. Boske is dolgelukkig. “Wat zijn we ongelofelijk trots en verliefd.” Bekijk de beelden van social media in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Jay-Jay Boske en Kaj Gorgels over hun avonturen in het buitenland en harde grappen (video) Bekijk deze video » Video: Yuki en Jay Jay zetten na Expeditie Robinson Kroatië op zijn op Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV