Rik Rutten in Khalid & Sofie over aanval Rutte op GroenLinks en de PvdA

Rik Rutten in Khalid & Sofie over aanval Rutte op GroenLinks en de PvdA

De verkiezingscampagne voor de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart is begonnen. Premier Rutte haalde in een interview met de Telegraaf uit naar GroenLinks en de PvdA. Deze partijen zullen straks in de Eerste Kamer één fractie gaan vormen. Volgens Rutte zullen de PvdA en GroenLinks een graai in de portemonnee doen door minstens negen belastingen te verhogen. Rik Rutten, politiek journalist voor het NRC, geeft in Khalid & Sofie antwoord op de vraag welke truc hierachter steekt.

Rik Rutten in <em>Khalid &amp; Sofie</em> over aanval <em>Rutte</em> op <em>GroenLinks</em> en de <em>PvdA</em> De verkiezingscampagne voor de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart is begonnen. Premier Rutte haalde in een interview met de Telegraaf uit naar GroenLinks en de PvdA. Deze partijen zullen straks in de Eerste Kamer één fractie gaan vormen. Volgens Rutte zullen de PvdA en GroenLinks een graai in de portemonnee doen door minstens negen belastingen te verhogen. Rik Rutten, politiek journalist voor het NRC, geeft in Khalid & Sofie antwoord op de vraag welke truc hierachter steekt. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rik Rutten in Khalid & Sofie over aanval Rutte op GroenLinks en de PvdA

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV