ZIEN: Troy is boos in Down the Road: 'Zit jij mij nou te corrigeren?'

ZIEN: Troy is boos in Down the Road: 'Zit jij mij nou te corrigeren?'

Tuesday 31 January 2023 om 15:06

De groep is bijeen voor een serieus tafelgesprek. Dit escaleert al snel als zij elkaar niet laten uitpraten. Troy kan daar absoluut niet tegen en laat dat even merken aan de groep.

Bekijk hieronder de video.

ZIEN: Troy is boos in <em>Down the Road</em>: 'Zit jij mij nou te corrigeren?' De groep is bijeen voor een serieus tafelgesprek. Dit escaleert al snel als zij elkaar niet laten uitpraten. Troy kan daar absoluut niet tegen en laat dat even merken aan de groep. Bekijk hieronder de video. Het nieuwe seizoen van Down the Road is elke dinsdag te zien om 20:30 uur op SBS6. Na afloop kun je alle afleveringen van Down the Road terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Down the Road: Kriz negeert Liza, want hij is gek op Kenya Bekijk deze video » Down the Road: Kenya wil bij Daphne slapen: 'Zij is fotomodel en ik ook' Bekijk deze video » Geëmotioneerde Gordon in Down the Road is enorm trots op Jurre (video) Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Down the Road is elke dinsdag te zien om 20:30 uur op SBS6. Na afloop kun je alle afleveringen van Down the Road terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's