Frans in Lang Leve de Liefde zou Jacky meenemen naar een stille plek. En dan?

Frans in Lang Leve de Liefde zou Jacky meenemen naar een stille plek. En dan?

In Lang Leve de Liefde stelt Jacky aan Frans de vraag: "Hoe ziet jouw temperamentvolle kant eruit?" Daar mag Frans best even over nadenken van Jacky. Hij komt al vrij snel met het antwoord dat hij haar mee zou nemen naar een stille plek. Klinkt een beetje 'creepy' maar zo bedoelt hij het niet, blijkt uit het vervolg. Bekijk hieronder het fragment uit Lang Leve de Liefde.

Frans in <em>Lang Leve de Liefde</em> zou Jacky meenemen naar een stille plek. En dan? In Lang Leve de Liefde stelt Jacky aan Frans de vraag: "Hoe ziet jouw temperamentvolle kant eruit?" Daar mag Frans best even over nadenken van Jacky. Hij komt al vrij snel met het antwoord dat hij haar mee zou nemen naar een stille plek. Klinkt een beetje 'creepy' maar zo bedoelt hij het niet, blijkt uit het vervolg. Bekijk hieronder het fragment uit Lang Leve de Liefde. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Marianne vindt een kus is zo intiem (video) Bekijk deze video » Frans schrikt Jacky af: 'Ik ben gek op vliegeren en tandem fietsen' (LLDL) Bekijk deze video » Kaylee over Brian in Lang Leve de Liefde: "Een beetje gay is oké" Bekijk deze video »
TV :
Frans in Lang Leve de Liefde zou Jacky meenemen naar een stille plek. En dan?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV