Vandaag Inside: Sander Schimmelpenninck wil dat jongeren een ton krijgen

Vandaag Inside: Sander Schimmelpenninck wil dat jongeren een ton krijgen

Donderdag 2 februari 2023 om 08:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Sander Schimmelpenninck vertelt bij Vandaag Inside meer over zijn boek over kansenongelijkheid. Hij heeft een boek geschreven met voorstellen die een mogelijke oplossing bieden. Zo komt hij met het idee voor de 'jubelton' voor jongeren, die op hun 25e een ton krijgen van de overheid.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: Sander Schimmelpenninck wil dat jongeren een ton krijgen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Sander Schimmelpenninck vertelt bij Vandaag Inside meer over zijn boek over kansenongelijkheid. Hij heeft een boek geschreven met voorstellen die een mogelijke oplossing bieden. Zo komt hij met het idee voor de 'jubelton' voor jongeren, die op hun 25e een ton krijgen van de overheid. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's