Monique van MAFS weer gelukkig in de liefde,''Helemaal in love''

Monique van MAFS weer gelukkig in de liefde,''Helemaal in love''

In de serie Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker praat oud-deelnemer Monique ons bij over hoe het nu met haar gaat. Inmiddels heeft ze namelijk de liefde gevonden en neemt ze zelfs een grote stap met hem. ''Ik ben helemaal in love'' zegt Monique.

Benieuwd naar het verhaal van Monique, bekijk het fragment van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker hieronder.

Monique van <em>MAFS</em> weer gelukkig in de liefde,''Helemaal in love'' In de serie Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker praat oud-deelnemer Monique ons bij over hoe het nu met haar gaat. Inmiddels heeft ze namelijk de liefde gevonden en neemt ze zelfs een grote stap met hem. ''Ik ben helemaal in love'' zegt Monique. Benieuwd naar het verhaal van Monique, bekijk het fragment van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Monique van MAFS weer gelukkig in de liefde,''Helemaal in love''

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV