ZIEN: Chantal Janzen en Lex Uiting zingen Letste Leedje (video)

ZIEN: Chantal Janzen en Lex Uiting zingen Letste Leedje (video)

Chantal Janzen zien we tegenwoordig vaker als tv-presentatrice dan als (musical)zangeres. Maar af en toe pakt ze dat prachtige vak gelukkig ook weer eens op: 'Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om een liedje op te nemen, als me dat gevraagd wordt. Maar dan alleen als het me raakt. Bij deze was dat het geval', vertelt ze op Instagram.

'Letste Leedje'
Samen met RTL Boulevard-presentator Lex Uiting, gitarist Bart Janssen en producer Sjors van den Eerenbeemt dook Janzen de studio in. Samen namen ze (in het Limburgs) het nummer Letste Leedje op, dat je hieronder kunt beluisteren. De eerste reacties zijn zeer positief, zoals die van Irene Moors: 'Wauw wat PRACHTIG. Ik zit hier gewoon met kippenvel. Heel mooi.'

ZIEN: Chantal Janzen en Lex Uiting zingen <em>Letste Leedje</em> (video) Chantal Janzen zien we tegenwoordig vaker als tv-presentatrice dan als (musical)zangeres. Maar af en toe pakt ze dat prachtige vak gelukkig ook weer eens op: 'Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om een liedje op te nemen, als me dat gevraagd wordt. Maar dan alleen als het me raakt. Bij deze was dat het geval', vertelt ze op Instagram. 'Letste Leedje'Samen met RTL Boulevard-presentator Lex Uiting, gitarist Bart Janssen en producer Sjors van den Eerenbeemt dook Janzen de studio in. Samen namen ze (in het Limburgs) het nummer Letste Leedje op, dat je hieronder kunt beluisteren. De eerste reacties zijn zeer positief, zoals die van Irene Moors: 'Wauw wat PRACHTIG. Ik zit hier gewoon met kippenvel. Heel mooi.' Bekijk ook Merel Ek: 'Dit zei de woedende Mark Rutte tegen Sigrid Kaag' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Jinek: Nance zingt Take me Away (Twenty 4 Seven) LIVE Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: Chantal Janzen en Lex Uiting zingen Letste Leedje (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV