Ministars: Silver Metz zingt Somebody To Love met Queen

Ministars: Silver Metz zingt Somebody To Love met Queen

Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Ministars. Deze keer komt Silver Metz langs om op het podium te laten horen wat hij in huis heeft. Silver is een oude bekende, zo schitterde de jonge zanger eerder in onder meer The Voice Kids en de musical Ciske de rat. In Ministars brengt hij Somebody To Love ten gehore, een videoduet met Queen.

Bekijk de beelden van Ministars in de video hieronder.

Ministars is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ministars terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Ministars</em>: Silver Metz zingt <em>Somebody To Love</em> met Queen Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Ministars. Deze keer komt Silver Metz langs om op het podium te laten horen wat hij in huis heeft. Silver is een oude bekende, zo schitterde de jonge zanger eerder in onder meer The Voice Kids en de musical Ciske de rat. In Ministars brengt hij Somebody To Love ten gehore, een videoduet met Queen. Bekijk de beelden van Ministars in de video hieronder. Ministars is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ministars terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Ministars: Ryan zingt prachtig duet Beautiful met Christina Aguilera Bekijk deze video » Noor is door naar de finale van Ministars Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV