Zien! Hiphop-oma's stelen de show op internationaal danstoernooi (Hart van Nederland)

Zien! Hiphop-oma's stelen de show op internationaal danstoernooi (Hart van Nederland)

Dansgroep '4ever young' uit Helmond gaat voor goud op een internationale hiphopwedstrijd zien we in Hart van Nederland. Deze hiphop-oma's zijn voor niets of niemand bang en hun leeftijd speelt geen rol. Hoewel, het aanleren van hiphop was lastiger dan gedacht: "Het duurt langer voordat het erin gestampt is", aldus één van de hippe dames.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Zien! <em>Hiphop</em>-oma's stelen de show op internationaal danstoernooi (<em>Hart van Nederland</em>) Dansgroep '4ever young' uit Helmond gaat voor goud op een internationale hiphopwedstrijd zien we in Hart van Nederland. Deze hiphop-oma's zijn voor niets of niemand bang en hun leeftijd speelt geen rol. Hoewel, het aanleren van hiphop was lastiger dan gedacht: "Het duurt langer voordat het erin gestampt is", aldus één van de hippe dames. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Buurtbewoners vertellen over grote brand Arnhem: "Veel drugsoverlast" (video) Bekijk deze video » Zien: drie Nederlanders opgepakt om plofkraak nadat ze vluchten in bos Duitsland Bekijk deze video » Hart van Nederland: Drents Statenlid vindt schapenhouders te laks in strijd met de wolf Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV