Blinde paniek bij Bachelorette Sylvia Geersen: "Help!"

Blinde paniek bij Bachelorette Sylvia Geersen: "Help!"

Dinsdag 7 februari 2023 om 18:32

Sylvia Geersern heeft kennis gemaakt met haar zeventien mannen. Toch raakt ze een klein beetje geïntimideerd door al het mannelijk schoon wat in één huis samenzit. Er ontstaat blinde paniek in de ogen van de bachelorette: "Help!"

Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hieronder. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen.

Blinde paniek bij <em>Bachelorette</em> Sylvia Geersen: &quot;Help!&quot; Sylvia Geersern heeft kennis gemaakt met haar zeventien mannen. Toch raakt ze een klein beetje geïntimideerd door al het mannelijk schoon wat in één huis samenzit. Er ontstaat blinde paniek in de ogen van de bachelorette: "Help!" Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hieronder. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen. Bekijk ook Strijd om De Bachelorette Sylvia is begonnen Bekijk deze video » Monica Geuze over De Bachelorette: ''Ik vond het fantastisch om te presenteren'' Bekijk deze video » De Bachelorette: Malcolm baalt dat Otman Sylvia wegrukt uit hun gesprek Bekijk deze video »
TV :
Blinde paniek bij Bachelorette Sylvia Geersen: "Help!"

Actuele video's

Meer actuele video's