Jinek gemist? Snelle treedt op in 'eigen' Go Ahead Eagles-stadion (video)

Jinek gemist? Snelle treedt op in 'eigen' Go Ahead Eagles-stadion (video)

Zaterdag 11 februari 2023 om 11:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 10 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Snelle treedt op in 'eigen' Go Ahead Eagles-stadion (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 10 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Als kleine jongen droomde Snelle niet van een carrière als zanger. Hij droomde ervan om in de voetsporen van zijn vader te treden en profvoetballer te worden. Dat werd hij uiteindelijk niet, maar nu volgt hij alsnog het pad van zijn vader en is hij straks te bewonderen in het voetbalstadion. Hij gaat als allereerste artiest ooit optreden in De Adelaarshorst, het stadion van Go Ahead Eagles in Deventer. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Snelle treedt op in 'eigen' Go Ahead Eagles-stadion (video)

Als kleine jongen droomde Snelle niet van een carrière als zanger. Hij droomde ervan om in de voetsporen van zijn vader te treden en profvoetballer te worden. Dat werd hij uiteindelijk niet, maar nu volgt hij alsnog het pad van zijn vader en is hij straks te bewonderen in het voetbalstadion. Hij gaat als allereerste artiest ooit optreden in De Adelaarshorst, het stadion van Go Ahead Eagles in Deventer.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's