Onzekere Gerard belt moeder in Lang Leve de Liefde: 'Gewoon een kusje geven!' (video)

Onzekere Gerard belt moeder in Lang Leve de Liefde: 'Gewoon een kusje geven!' (video)

Vrijdag 17 februari 2023 om 19:53

Gerard en Tessa zitten samen in Lang Leve de Liefde. En er is een klik tussen de twee, alleen weet Gerard niet zo goed hoe nu verder, dus zet hij even een hulplijn in.

Lees verder onder de video.

Onzekere Gerard belt moeder in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Gewoon een kusje geven!' (video) Gerard en Tessa zitten samen in Lang Leve de Liefde. En er is een klik tussen de twee, alleen weet Gerard niet zo goed hoe nu verder, dus zet hij even een hulplijn in. Lees verder onder de video. HulplijnGerard belt zijn moeder en vertelt enthousiast over de klik, maar hij vindt het wel moeilijk om toenadering te zoeken. Gelukkig weet zijn moeder wel raad. 'Je moet haar gewoon een kusje op haar lippen geven, dat kan best hoor.' Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Maud in Lang Leve De Liefde: 'Ik ga vaak zat vreemd, een relatie boeit mij niet' Bekijk deze video » Nick in Lang Leve de Liefde: Jij moet een schop onder je reet hebben' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Mij tot hoogtepunt brengen is best wel een dingetje' Bekijk deze video »
TV :

Hulplijn
Gerard belt zijn moeder en vertelt enthousiast over de klik, maar hij vindt het wel moeilijk om toenadering te zoeken. Gelukkig weet zijn moeder wel raad. 'Je moet haar gewoon een kusje op haar lippen geven, dat kan best hoor.'

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's