Zien! Johan Derksen flirt met dame in publiek (Vandaag Inside)

Zien! Johan Derksen flirt met dame in publiek (Vandaag Inside)

Zaterdag 18 februari 2023 om 12:03

In Vandaag Inside blijkt dat de heren behoorlijk op de hoogte zijn van de perikelen rondom de breuk tussen Peter Gillis en zijn ex-vriendin Nicolleke. Zoals wel vaker gebeurt in de talkshow stapt men spontaan over op een ander onderwerp, namelijk naar de lichamelijke aantrekkelijkheid van Johan Derksen. Een dame in het publiek ziet Johan wel zitten. Derksen flirt ongegeneerd terug: "Kun jij even zeggen tegen mijn vrouw dat ik wat later thuis kom", vraagt hij aan Wilfred Genee.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 17 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Zien! <em>Johan Derksen</em> flirt met dame in publiek (<em>Vandaag Inside</em>) In Vandaag Inside blijkt dat de heren behoorlijk op de hoogte zijn van de perikelen rondom de breuk tussen Peter Gillis en zijn ex-vriendin Nicolleke. Zoals wel vaker gebeurt in de talkshow stapt men spontaan over op een ander onderwerp, namelijk naar de lichamelijke aantrekkelijkheid van Johan Derksen. Een dame in het publiek ziet Johan wel zitten. Derksen flirt ongegeneerd terug: "Kun jij even zeggen tegen mijn vrouw dat ik wat later thuis kom", vraagt hij aan Wilfred Genee. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 17 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen bespreekt item Jinek over 'kutjes': 'Ik kan demonstratie met kaarsen geven' Bekijk deze video » Johan Derksen in Vandaag Inside over Rachel Hazes: "Ze heeft een heel slecht karakter" Bekijk deze video » Gerald Roethof: 'Ik kijk alleen naar Ajax als ze het goed doen, dus nu niet' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Talkshow :


Actuele video's

Meer actuele video's