Shownieuws gemist? Linda de Mol reageert: is ze weer samen met Jeroen Rietbergen?

Shownieuws gemist? Linda de Mol reageert: is ze weer samen met Jeroen Rietbergen?

Zondag 19 februari 2023 om 10:20

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn eerder deze week samen gespot in de Franse hoofdstad Parijs. De twee zaten op een populair terras in de wijk Saint-Germain-des-Près. Linda de Mol gaf een reactie aan Shownieuws.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em> gemist? Linda de Mol reageert: is ze weer samen met Jeroen Rietbergen? Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn eerder deze week samen gespot in de Franse hoofdstad Parijs. De twee zaten op een populair terras in de wijk Saint-Germain-des-Près. Linda de Mol gaf een reactie aan Shownieuws. Lees verder onder de video. ReactieLinda's management heeft via een statement aan de redactie van Shownieuws het volgende laten weten: 'Ik ben niemand een verklaring schuldig: dit gaat namelijk over mijn privéleven. Het enige dat ik erover wil zeggen is dat ik na een jaar tot de conclusie gekomen ben dat ik iets uit te zoeken heb. En daar wil ik het bij laten.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien: Noa Vahle viert haar 23e verjaardag in Kaapstad met vriend Tim Bekijk deze video » Noa Vahle na gesprek over vulva in Vandaag Inside: 'Ik voel me best ongemakkelijk' Bekijk deze video »
TV :

Reactie
Linda's management heeft via een statement aan de redactie van Shownieuws het volgende laten weten: 'Ik ben niemand een verklaring schuldig: dit gaat namelijk over mijn privéleven. Het enige dat ik erover wil zeggen is dat ik na een jaar tot de conclusie gekomen ben dat ik iets uit te zoeken heb. En daar wil ik het bij laten.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's